Αυτά είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2014!

Καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2014! (1)

Άνοιξαν τις πύλες τους το 2013 – Από το Λος Άντζελες μέχρι τον Παναμά και από τη Χαβάη ως τη Κόστα Ρίκα, ο βρετανικός ταξιδιωτικός οδηγός Conde Nast, ταξίδεψε για σας και παρουσιάζει τη λίστα με τα 33 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2014…

Υπέροχα ξενοδοχεία με τεράστιες πισίνες, απομονωμένα ξενοδοχεία σε ήσυχα μέρη, καταλύματα με νόστιμο φαγητό και θέρετρα κατάλληλα για να μείνουν οικογένειες, είναι όλα στη νέα λίστα του βρετανικού ταξιδιωτικού οδηγού Conde Nast, για το 2014, που περιλαμβάνει αποκλειστικά τα καλύτερα ξενοδοχεία που άνοιξαν τις πύλες τους το 2013.

Οι υπεύθυνοι του βρετανικού ταξιδιωτικού εντύπου ταξίδεψαν σε 93 χώρες του κόσμου, επισκέφθηκαν 410 πόλεις και βαθμολόγησαν 510 καταλύματα για να ανακαλύψουν τα 33 καλύτερα, ανάλογα με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τους, το φαγητό που προσφέρουν, την καταλληλότητά τους για οικογενειακές διακοπές, τις τιμές τους, τις πλησιέστερες παραλίες αλλά και τα ξενοδοχεία που είναι over – the- top, για όλα όσα διαθέτουν!

Ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2014 πρωταγωνιστούν έξι καινούργια ξενοδοχεία στις ΗΠΑ και δύο νέα ξενοδοχεία στη καρδιά του Λονδίνου, τα οποία κατάφεραν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των κριτών με την πολυτέλεια και τον ξεχωριστό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τους.

Βέβαια, είναι απορίας άξιο, πώς σε αυτή τη λίστα δεν βρίσκεται κάποιο ελληνικό ξενοδοχείο, αφού η κατηγοριοποίηση με βάση το καλό φαγητό, τις παραλίες αλλά και το κόστος που περιλαμβάνει προσφορές, είναι σίγουρα «προσόντα» που διαθέτουν πολλά καταλύματα που άνοιξαν τις πύλες τους στη χώρα μας το 2013.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα καταλύματα της χρυσής λίστας για το 2014:

1.Καλύτερα ξενοδοχεία για τις προσφορές τους.

Το ξενοδοχείο Marlton,στη πόλη της Νέας Υόρκης διακρίθηκε για τα καλά οικονομικά πακέτα που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2014! (2)

2. Το ξενοδοχείο Wild Rabbit,στη Βρετανία, ξεχώρισε για το νόστιμο φαγητό του.

Καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2014! (3)

3.Το Ritz – Carlton στην Αρούμπα είναι με το ζεστό και φιλικό περιβάλλον που διαθέτει κατάλληλο για οικογενειακές διακοπές.

Καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2014! (4)

4.Το London Edition, είναι ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας και οι κριτές το ξεχώρισαν για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του.

Καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2014! (5)

5. To ξενοδοχείο Fogo island στον Καναδά είναι ό,τι πρέπει για όσους αναζητούν μοναχικές διακοπές…

Καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2014! (6)

6.Το La Bandita Townhouse, στην Ιταλία με πανοραμική θέα στη πισίνα είναι το ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές.

Καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2014! (7)

7.Το Nizuk Resort and spa, στο Κανκούν του Μεξικού, διαθέτει κοντά του μια μοναδική παραλία.

Καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2014! (8)

8. Το Andaz Maui at Wailea, στη Χαβάη ξεχώρισε για τη χαλαρωτική και αμμουδερή παραλία του.

Καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2014! (9)

9. Το ξενοδοχείο Rosewood, στη καρδιά του Λονδίνου, ανακαινίσθηκε το 2014 και η διακόσμηση που διαθέτει σε στυλ «Belle Epoque» ταξιδεύει τους επισκέπτες στο Λονδίνο άλλων εποχών…

Καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2014! (10)

Πηγή: protothema.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook