Διαγωνισμός Nirvana με δώρο ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ για 2 άτομα

Διαγωνισμός Nirvana με δώρο ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ για 2 άτομα

Το καλοκαίρι έφτασε και τα αγαπημένα μας παγωτά NIRVANA® είναι εδώ για να μας δροσίσουν και να μας χαρίσουν απολαύσεις… με διάφορους τρόπους!

Με αφορμή την ολοκαίνουργια σελίδα τους στο Facebook «NIRVANA®», τα παγωτά NIRVANA μας καλούν να “PLAY ASTAMATΗTA” έχοντας ετοιμάσει για εμάς μια σειρά από εκπλήξεις, διαγωνισμούς και μοναδικά δώρα!

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι απολαυστικό με τα νέα NIRVANA® Frozen Yogurt που χρησιμοποιούν αποκλειστικά ελληνικό γιαούρτι και έρχονται σε 2 υπέροχες γεύσεις παγωτού, Caramel Almond και Red Fruit Cookie. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ!

Πως θα σας φαινόταν να κερδίζατε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Άμστερνταμ για 2 άτομα και πολλά ακόμα δώρα; Μπορείτε να το διεκδικήσετε και μάλιστα με πολύ απλό τρόπο.

Για να πάρετε μέρος στον καλοκαιρινό διαγωνισμό του NIRVANA Frozen Yogurt, επισκεφθείτε την σελίδα NIRVANA® Greece στο Facebook και μπείτε στην εφαρμογή «PLAY ASTAMATΗTA»! Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα τετραήμερο ταξίδι στο Άμστερνταμ για 2 άτομα και 300 ευρώ μέσω προπληρωμένης κάρτας για τα ψώνια και τη ψυχαγωγία σας στο ταξίδι, 5 Yoga Weekends για 2 άτομα και 20 δωροεπιταγές των 100 ευρώ σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση είναι να… «PLAYASTAMATΗTA», κρατώντας τον Yooogi σε παιχνιδιάρικη διάθεση! Ανεβάζοντας στην εφαρμογή τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες, σχόλια ή κάνοντας share τον διαγωνισμό, κάθε μέρα οι fans της σελίδας θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν έως και 4 φορές, συγκεντρώνοντας έτσι πόντους που αντιστοιχούν σε συμμετοχές για τη μεγάλη κλήρωση.

Κάντε τώρα Like στη νέα σελίδα των παγωτών NIRVANA® στο Facebook και… ετοιμάστε βαλίτσες!

Sponsored article