Διαγωνισμός Otherside.gr με δώρο το Samsung Galaxy Tab Pro

Διαγωνισμός Otherside.gr με δώρο το Samsung Galaxy Tab Pro

Το Otherside.gr γιορτάζει τα έκτα του γενέθλια στις 16 Ιουλίου και διοργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό! Ένας τυχερός θα κερδίσει το κορυφαίο tablet Samsung Galaxy Tab 8.4″ Pro, αξίας 479 ευρώ. Το συγκεκριμένο tablet διαθέτει μεταξύ άλλων τετραπύρηνο επεξεργαστή (2.3GHz) και οθόνη με ανάλυση 2560×1600 που το καθιστά ιδανικό για προβολή ταινιών!

Διεκδικήστε την ευκαιρία να γίνει δικό σας μπαίνοντας στην κλήρωση με 3+1 πολύ απλά βήματα:

Βήμα 1ο:
Κάντε Like στη σελίδα του Otherside.gr στο Facebook ->
Βήμα 2ο:
Πατήστε το κουμπί Share για να μάθουν οι φίλοι σας για τον διαγωνισμό ->
Βήμα 3ο:
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί – Δείτε εδώ τα αποτελέσματα.

Bonus:
Κερδίστε έξτρα συμμετοχές κοινοποιώντας στο Facebook την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ και κάνοντας Tag τους φίλους σας στα σχόλια της φωτογραφίας (κάθε Tag δίνει 1 επιπλέον συμμετοχή).

*Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15/7 και ώρα 23.59. Ο νικητής θα γίνει γνωστός με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του www.otherside.gr ή στη σελίδα του στο Facebook.

*Τα στοιχεία θα πρέπει να είναι έγκυρα, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  • Όροι Συμμετοχής

1. Το Otherside.gr (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει διαγωνισμό / κλήρωση (εφεξής «Ενέργεια»), στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω της ολοκλήρωσης και των τριών βημάτων που απαιτούνται, προκειμένου να διεκδικήσουν το δώρο (ένα tablet Samsung Galaxy Tab 8.4″ Pro σε λευκό χρώμα).

2. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από τις 23 Ιουνίου 2014 έως τις 15 Ιουλίου 2014. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει έως και 72 ώρες από την λήξη του διαγωνισμού, με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα www.otherside.gr ή στη σελίδα του Facebook (http://www.facebook.com/otherside.gr) της Διοργανώτριας Εταιρείας.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα & την Κύπρο, είναι fans της σελίδας του Otherside.gr στο Facebook και έχουν συμπληρώσει το δέκατο τρίτο έτος της ηλικίας τους, με εξαίρεση τους εργαζόμενους του Otherside.gr και τους συγγενείς αυτών μέχρι και γ’ βαθμού.

4. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι όσοι Like, Share και συμπλήρωσαν την ηλεκτρονική φόρμα με το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους. Έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά τα πεδία που ορίζονται ως υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική φόρμα της κλήρωσης, ενώ διπλές συμμετοχές με τα ίδια στοιχεία δεν θα γίνουν δεκτές.

5. Το email δύναται να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά από το Otherside.gr για προωθητικούς σκοπούς (Newsletter). Το Otherside.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των ανωτέρω στοιχείων και με κανέναν τρόπο και για καμία αιτία δεν τα μεταβιβάζει σε οποιονδήποτε τρίτο (νομικό ή φυσικό πρόσωπο).

6. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του κατόπιν συνεννοήσεως με την Διοργανώτρια Εταιρεία, η οποία θα καλύψει και τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί το δώρο ή δεν επικοινωνήσει εντός τεσσάρων (4) ημερών από την ειδοποίησή του για να παραλάβει το δώρο του, αυτό πηγαίνει σε επιλαχόντα που θα αναδειχθεί στην σχετική κλήρωση.

7. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα www.otherside.gr ή στη σελίδα του Facebook (http://www.facebook.com/otherside.gr) να μεταβάλλει τους όρους της Κλήρωσης, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκεια της ή ακόμη και να την ακυρώσει για λόγους ανωτέρας βίας.

8. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Κοινοποιήστε στο Facebook