Μια πανάκριβη Mercedes που είχε άδοξο και αναπάντεχο τέλος

Mercedes είχε άδοξο τέλος (8)

Ο νέος ιδιοκτήτης μιας Mercedes-Benz SLS AMG στην Αργεντινή δεν πρόλαβε να την χαρεί, αφού συνέβη κάτι εντελώς απρόσμενο.

Κατά τη μεταφορά του αυτοκινήτου με προορισμό το Rio de la Plata, τρία containers έπεσαν από το καράβι λίγο έξω από το λιμάνι του Ensenada, στην περιοχή του Buenos Aires. Ένα από αυτά περιείχε το πολυτελές αυτοκίνητο και μάλιστα η επιχείρηση ανάσυρσης κράτησε περισσότερο από το αναμενόμενο με αποτέλεσμα το κοντέινερ να επιπλέει μισογεμάτο με νερό για 5 μέρες.

Όταν τελικά κατάφεραν να το περισυλλέξουν και να το βγάλουν στην στεριά, το άνοιγμα του επιφύλασσε ένα δυσάρεστο θέαμα: θαλασσινό νερό και λάσπη είχαν εισχωρήσει σε κάθε γωνιά της SLS. Αξίζει να σημειωθεί πως στην Αργεντινή υπάρχουν μόλις 18 SLS ​​και το κόστος του συγκεκριμένου μοντέλου ανέρχεται στα 710.000 δολάρια.

Φυσικά ο πελάτης δεν παρέλαβε ποτέ και η ασφαλιστική εταιρεία αποφάσισε πως το όχημα είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Τεχνικοί της Mercedes-Benz κατάφεραν να το βάλουν μπρος μετά από 5 μέρες στεγνώματος στον ήλιο, αλλά τα ηλεκτρικά του είχαν υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες.

Τελικά το αυτοκίνητο στάλθηκε πίσω στην Γερμανία, όπου αποσυναρμολογήθηκε εντελώς με μοναδικό κίνητρο την επιστημονική περιέργεια.

Mercedes είχε άδοξο τέλος (1)

Mercedes είχε άδοξο τέλος (2)

Mercedes είχε άδοξο τέλος (3)

Mercedes είχε άδοξο τέλος (4)

Mercedes είχε άδοξο τέλος (5)

Mercedes είχε άδοξο τέλος (6)

Mercedes είχε άδοξο τέλος (7)