Οι Βρετανοί Bompas & Parr αποφάσισαν να πειραματιστούν με τον πιο extreme τρόπο ψησίματος που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, ψήνοντας μπριζόλες στους 1150 βαθμούς Κελσίου πάνω από λιωμένη λάβα. Το αποτέλεσμα, όπως λένε, ήταν γευστικότατο!
Οι Βρετανοί Bompas & Parr αποφάσισαν να πειραματιστούν με τον πιο extreme τρόπο ψησίματος που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, ψήνοντας μπριζόλες στους 1150 βαθμούς Κελσίου πάνω από λιωμένη λάβα. Το αποτέλεσμα, όπως λένε, ήταν γευστικότατο!