Ο Μπάτμαν υπάρχει, είναι Γιαπωνέζος και βγαίνει κυρίως τα Σαββατοκύριακα

Ο Μπάτμαν υπάρχει, είναι Γιαπωνέζος και βγαίνει κυρίως τα Σαββατοκύριακα

Σχεδόν κάθε άνδρας έχει ντυθεί Μπάτμαν σε κάποιο σημείο της ζωής του (στα πρώτα χρόνια -συνήθως…), αλλά ένας Γιαπωνέζος πήγε την αγάπη του για τον ήρωα λίγο παραπέρα: Στην ιαπωνική πόλη Τσίμπα, 41χρονος που δηλώνει οξυγονοκολλητής τη μέρα, κυκλοφορεί σποραδικά με μία πολύ προσεγμένη στολή αλλά και μία μοτοσυκλέτα αντάξια του Σκοτεινού Ιππότη.

Ο εν λόγω ήρωας έχει γίνει γνωστός ως «Τσιμπάτμαν» (από την πόλη του) και φυσικά βίντεο και φωτογραφίες του έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο.

Ο χαρακτήρας του Μπάτμαν πρωτοεμφανίστηκε το 1939. Η μορφή του έχει περάσει από δεκάδες σχεδιαστές και, αργότερα, σκηνοθέτες σειρών και ταινιών, μεταλασσόμενη ανάλογα με την αισθητική της εποχής.

Όπως φαίνεται όμως, η τριλογία ταινιών του Κρίστοφερ Νόλαν έχει δημιουργήσει σχολή από την οποία ελάχιστοι καταφέρνουν να ξεφύγουν στο πώς αντιλαμβάνονται σήμερα τον Μπάτμαν (μόνο τα πρόσφατα βιντεοπαιχνίδια κατάφεραν να αποκλίνουν ελάχιστα).

Σε αυτούς δεν συγκαταλέγεται ο «Τσιμπάτμαν», η στολή του και η μοτοσυκλέτα του οποίου είναι πιστά αντίγραφα των τριών ταινιών. Ο 41χρονος εμφανίζεται κυρίως τα Σαββατοκύριακα και μοιράζει χαμόγελα, και έχει γίνει διάσημος τελευταία με τη διάδοση φωτογραφιών και βίντεο «μαρτύρων» στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Τσιμπάτμαν, σε αντίθεση με τον αυθεντικό Μπάτμαν, δεν έχει μάλιστα δισταγμό να στηθεί και στις δημοσιογραφικές κάμερες. Μιλώντας μάλιστα στο BBC, έκανε μέχρι και τη φωνή του βραχνή.

Πηγή: in.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook