17χρονος έπαιζε στα διαλείμματα με μετοχές και κέρδισε 72.000.000$ (Ενημερώθηκε 16/12)

17χρονος έπαιζε στα διαλείμματα με μετοχές και κέρδισε 72.000.000$ (1)

Ένας 17χρονος μαθητής από το Κουίνς της Ν. Υόρκης έγινε «γκουρού» του χρηματιστηρίου και βγάζει τρελά λεφτά.

Δεν έχει καν ενηλικιωθεί και έχει καταφέρει να γίνει ζάμπλουτος. Ο λόγος για τον 17χρονο Mohammed Islam από το Κουίνς της Νέας Υόρκης ο οποίος κατάφερε να βγάλει περίπου 72 εκατομμύρια δολάρια, παίζοντας μετοχές κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο σχολείο!

Ο νεαρός εκτός σχολείου βγαίνει έξω με τους φίλους του, τους πηγαίνει για φαγητό σε ακριβά εστιατόρια, γυρνάνε από πάρτι σε πάρτι και ανεβάζει στιγμές από την χλιδάτη ζωή του στα κοινωνικά δίκτυα.

17χρονος έπαιζε στα διαλείμματα με μετοχές και κέρδισε 72.000.000$ (2)

Ο 17χρονος έχει αγοράσει μια BMW, απλά για να την έχει για αργότερα γιατί προς το παρόν δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και είναι μικρός. Μάλιστα, έχει νοικιάσει και ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν. Ωστόσο, τζάμπα πληρώνει μέχρι τώρα ενοίκιο καθώς οι γονείς, οι οποίοι είναι μετανάστες από τη Νότια Ασία, δεν τον αφήνουν ακόμα να φύγει από το σπίτι.

“Ο πατέρας μου είναι άνεργος τώρα, και ευτυχώς μπορώ και βοηθάω οικονομικά την οικογένεια μου”, σημειώνει ο 17χρονος, ο οποίος έχει γράψει στο instagram “περισσότερα χρήματα, λιγότερα προβλήματα”.

Πριν καν μπει στα 18 του χρόνια, ο νεαρός Mohammed Islam καταφέρνει να εντυπωσιάσει τους ειδήμονες του χρηματιστηρίου…

Όπως λέει, ξεκίνησε να παίζει μετοχές ενώ διάβαζε διάφορες αναλύσεις και πως κινείται η αγορά και οι τιμές. Σταδιακά προχώρησε σε μικρομεσαίες μετοχές υψηλής κεφαλοποίησης και τώρα “ειδικεύεται” στο πετρέλαιο και στο χρυσό.

Ενημέρωση 16-12-2014:

Ψέματα είπε τελικά όπως παραδέχθηκε ο 17χρονος Mohammed Islam, μαθητής από το Κουίνς της Ν. Υόρκης ο οποίος, μιλώντας στο New York Magazine, υποστήριξε ότι παίζει μετοχές στα διαλείμματα και έχει βγάλει ούτε λίγο ούτε πολύ 72 εκατ. δολάρια.

Σε νεότερη συνέντευξή του στο New York Observer, παραδέχεται πως τίποτε από αυτά δεν είναι αλήθεια και πως τα έβγαλε όλα από το κεφάλι του.

Όπως είπε, ήρθε σε επαφή με μια δημοσιογράφο του New York Μagazine, μέσω του πατέρα ενός φίλου του ο οποίος του έδωσε το τηλέφωνό του. Τότε εκείνη -η Τζέσικα Πρέσλερ- τον κάλεσε και κανονίσανε τη συνάντηση, στην οποία ισχυρίστηκε ότι έχει καταφέρει να βγάλει το εν λόγω τρελό χρηματικό ποσό.

Το μόνο που κάνει είναι να έχει ένα τύπου “επενδυτικό κλαμπ” με φίλους και απλά κάνει προσομοίωση της αγοράς αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει αληθινά δολάρια αλλά μάλλον ψεύτικα σαν αυτά της Μονόπολη.

Μάλιστα, ο 17χρονος έχει εξοργίσει τους γονείς του. Ο Μοχάμεντ εχθές δεν κοιμήθηκε στο σπίτι του. “Ο πατέρας μου θέλει να με διώξει από το σπίτι, δεν του αρέσει να λέω ψέμματα στον κόσμο”, είπε, ζητώντας και πάλι συγγνώμη.

Πηγή: News247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook