Η απίστευτη απάντηση μιας 20χρονης όταν αυτός που της έκανε Bullying στο σχολείο της ζήτησε ραντεβού

Απάντηση 20χρονης όταν το παιδί που της έκανε Bullying στο σχολείο της ζήτησε ραντεβού (1)

Όταν ήταν 12 ετών, η Louisa Manning έπεφτε συχνά θύμα Bullying από συμμαθητές της επειδή είχε κάποια παραπάνω κιλά και ένα ιδιαίτερο χτένισμα.

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, αφού η Luisa έβαλε σκοπό της ζωής της να βελτιώσει την εμφάνιση της! Έκανε λοιπόν δίαιτα και άρχισε την γυμναστική, με αποτέλεσμα μετά από 8 χρόνια, η Luisa να είναι έτσι:

Απάντηση 20χρονης όταν το παιδί που της έκανε Bullying στο σχολείο της ζήτησε ραντεβού | Otherside.gr (3)

Πριν από λίγες μέρες, σε έναν χορό της σχολής της, κάποιο από τα παιδιά που της έκαναν Bullying στο σχολείο της ζήτησε να βγουν ραντεβού!

Η Luisa αρχικά σκέφτηκε να αρνηθεί, όμως στην συνέχεια είχε μια καλύτερη ιδέα. Πήγε νωρίτερα στο εστιατόριο που είχαν κανονίσει να συναντηθούν με τον 22χρονο, του άφησε ένα γράμμα με την φωτογραφία της και έφυγε.

Απάντηση 20χρονης όταν το παιδί που της έκανε Bullying στο σχολείο της ζήτησε ραντεβού (2)

Το γράμμα ανέφερε τα εξής:

«Με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να βρεθώ μαζί σου απόψε.

Θυμάσαι πριν από χρόνια που είχα παραπάνω κιλά και έκανες πλάκα με το βάρος μου; Όχι; Εγώ το θυμάμαι – Πέρασα τα επόμενα 3 χρόνια της ζωής μου τρώγοντας λιγότερο από ένα μήλο την ημέρα!

Θυμάσαι που με κορόιδευες για τα φρύδια μου; Για τα πόδια μου που σε αηδίαζαν; Θυμάσαι που κάθε μέρα για 3 χρόνια εσύ και οι φίλοι σου με κοροϊδεύατε; Μάλλον όχι, αλλιώς δεν θα είχες παρατηρήσει πόσο άλλαξα μετά από 8 χρόνια και με θεώρησες αρκετά καλή για να με π@δ@ξεις, γι’ αυτό τώρα μου φέρεσαι σαν άνθρωπος!

Σκέφτηκα λοιπόν να σου στείλω αυτό σαν υπενθύμιση: την επόμενη φορά που θα με σκεφτείς, να σκέφτεσαι το κορίτσι σε αυτή την φωτογραφία! Γιατί αυτό το κορίτσι είναι που μόλις σε έστησε στο ραντεβού!

Luisa»

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.