Συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική με την μαγειρική, ορισμένα εστιατόρια στην Ιαπωνία προσφέρουν στους πελάτες τους «damurake», ένα ιαπωνικό πιάτο με κάρι που σερβίρεται με ρύζι, το οποίο σχηματίζει ένα φράγμα που κρατάει στεγνό το υπόλοιπο φαγητό.
Συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική με την μαγειρική, ορισμένα εστιατόρια στην Ιαπωνία προσφέρουν στους πελάτες τους «damurake», ένα ιαπωνικό πιάτο με κάρι που σερβίρεται με ρύζι, το οποίο σχηματίζει ένα φράγμα που κρατάει στεγνό το υπόλοιπο φαγητό.