Γάτα είχε εγκλωβιστεί πίσω από τοίχο στο Μετρό για 5 χρόνια

Γάτα είχε εγκλωβιστεί πίσω από τοίχο στο Μετρό για 5 χρόνια (1)

Πολλά μπορούν να συμβούν σε 5 χρόνια: Ένα παιδί μπορεί να μπει και να τελειώσει το πανεπιστήμιο, ένα ζευγάρι μπορεί να περάσει από το πρώτο του ραντεβού στο πρώτο του παιδί, ωστόσο για μια άτυχη γάτα στο Κάιρο της Αιγύπτου, δεν συνέβησαν και πολλά, αφού ήταν παγιδευμένη πίσω από έναν τοίχο σε σταθμό του μετρό.

Η απελευθέρωση της ήρθε τελικά όταν μια φωτογραφία ανέβηκε σε μια σελίδα του Facebook που ασχολείται με την διάσωση ζώων. Οι φιλόζωοι κατάφεραν να πείσουν τους υπεύθυνους να βοηθήσουν ώστε να σωθεί το άτυχο ζώο.

Όμως η σωτηρία δεν θα είχε έρθει αν δεν υπήρχε ο «θείος Abdo», ο οποίος την τάιζε καθημερινά για 5 ολόκληρα χρόνια μέσα από ένα μικρό άνοιγμα στον τοίχο. Ο άνδρας είχε ένα κατάστημα ακριβώς έξω από τον σταθμό και φρόντιζε τον Biso από τότε που ήταν ένα αδέσποτο γατάκι. Σύμφωνα με τον Abdo, ο Biso κρύφτηκε πίσω από τον τοίχο όταν μια πιο δυνατή γάτα τον νίκησε σε ένα καβγά και από τότε δεν ξαναβγήκε έξω.

Όταν οι διασώστες γκρέμισαν τον τοίχο, μετά από μια διαδικασία 5 ωρών, τους υποδέχθηκε ένα ζευγάρι πράσινα μάτια και μια απαίσια μυρωδιά. Ο χώρος που η γάτα ζούσε επί 5 χρόνια ήταν 15 εκατοστά επί 4 μέτρα.

Ο Biso φυσικά το έσκασε πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει και από τότε η τύχη του αγνοείται.

Γάτα είχε εγκλωβιστεί πίσω από τοίχο στο Μετρό για 5 χρόνια (2)

Γάτα είχε εγκλωβιστεί πίσω από τοίχο στο Μετρό για 5 χρόνια (3)

Γάτα είχε εγκλωβιστεί πίσω από τοίχο στο Μετρό για 5 χρόνια (4)

Γάτα είχε εγκλωβιστεί πίσω από τοίχο στο Μετρό για 5 χρόνια (5)

Γάτα είχε εγκλωβιστεί πίσω από τοίχο στο Μετρό για 5 χρόνια (6)