Αυτή είναι η νέα μεγαλύτερη αεροπορική πτήση όλων των εποχών με το πλέον πολυτελές Boeing

Ο τίτλος της μεγαλύτερης μέχρι σήμερα αεροπορικής πτήσης, εκτελείται από την εταιρεία Qantas και είναι η A380 από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας στο Ντάλας των ΗΠΑ η οποία έχει διάρκεια 17 ωρών και καλύπτει 8.578μίλια non-stop.

Το ρεκόρ όμως αυτό έρχεται τώρα να καταρρίψει η αεροπορική εταιρεία Εmirates η οποία μέχρι τώρα εκτελεί την τέταρτη κατά σειρά μεγαλύτερη πτήση, αυτή από το Ντουμπάι στο Λος ‘Αντζελες των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Pilot Aviation News Magazine η Emirates εγκαινιάζει μια νέα πτήση από το Ντουμπάι στην πόλη του Παναμά και η πρώτη απογείωση αναμένεται να είναι την 1η Φεβρουαρίου του 2016, στερώντας από την Qantas τον τίτλο της αεροπορικής εταιρείας που εκτελεί το μεγαλύτερο δρομολόγιο στον κόσμο.

Αυτή είναι η νέα μεγαλύτερη αεροπορική πτήση όλων των εποχών με το πλέον πολυτελές Boeing (1)

Αυτό καθώς το νέο δρομολόγιο της Emirates θα καλύπτει 8.588μίλια έναντι των 8.578μιλίων που είναι η πτήση Σίδνεϋ – Ντάλας. Η διαφορά δηλαδή είναι μόλις…10μίλια!

Αυτή είναι η νέα μεγαλύτερη αεροπορική πτήση όλων των εποχών με το πλέον πολυτελές Boeing (2)

Η νέα πτήση- που είναι και η πρώτη της αεροπορικής εταιρείας στην Κεντρική Αμερική- θα εκτελείται καθημερινά από Boeing 777-200LR, και το πρόγραμμα θα είναι:

– EK251 Ντουμπάι – Πόλη του Παναμά, αναχώρηση 8:05πμ, άφιξη 4:40μμ
– EK252 Πόλη του Παναμά – Ντουμπάι, αναχώρηση 10:10μμ, άφιξη 10:55μμ (+μια μέρα).

Για όσους δε αναρωτιέστε εάν θα αντέχατε τόσες ώρες μέσα σε ένα αεροπλάνο, να σας ενημερώσουμε πως τα Boeing 777-200LR διαθέτει και επτά, πρώτης κλάσεως, σουίτες…

Αυτή είναι η νέα μεγαλύτερη αεροπορική πτήση όλων των εποχών με το πλέον πολυτελές Boeing (3)

Πηγή: huffingtonpost.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook