Δείτε την ερμηνεία των εννέα πιο συνηθισμένων ονείρων

Δείτε την ερμηνεία των εννέα πιο συνηθισμένων ονείρων (1)

Είτε θέλουμε να το παραδεχθούμε, είτε όχι, τα όνειρα που βλέπουμε συχνά μας επηρεάζουν και θέλουμε να γνωρίζουμε τι σημαίνουν – Όταν όμως η ερμηνεία γίνεται από ψυχολόγο, με ειδικότητα στην επεξήγηση των ονείρων, όπως είναι ο Βρετανός, Ian Wallace, το ενδιαφέρον αυξάνεται.

Ο άνθρωπος από καταβολής κόσμου ασχολείται με την ερμηνεία των ονείρων και πάντα, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι έχουν κάποια όνειρα «σημαδιακά». Το νερό σημαίνει ξεκαθάρισμα καταστάσεων, το κόκκινο χρώμα, ότι θα συμβεί κάτι γρήγορο, τα χρυσαφικά, στεναχώρια και τα ανθρώπινα περιττώματα, χωρίς καμιά αμφιβολία, μεταφράζονται σε λεφτά!

Οι παραπάνω ερμηνείες είναι αυτές που δίνει συνήθως ο θυμόσοφος λαός, αλλά, όταν ο διάσημος Βρετανός ψυχολόγος, Ian Wallace, συγγραφέας του bestseller «The Top 100 Dreams» και ειδικός στην ερμηνεία ονείρων, εξηγεί τα εννέα πιο συνηθισμένα όνειρα, που βλέπουν όλοι οι άνθρωποι, εμείς δεν μπορούμε, παρά να σας παραθέσουμε αυτές τις ερμηνείες.

1. Αν είδατε στον ύπνο σας ότι βρεθήκατε σε ένα άδειο δωμάτιο. Το άδειο δωμάτιο συμβολίζει τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα σας. Ένα τέτοιο όνειρο σημαίνει ότι θα ανακαλύψετε ταλέντα που έχετε και δεν το γνωρίζατε. Όμως, επειδή, σύμφωνα με τον Wallace ο όρος όνειρο έχει δύο ερμηνείες, το όνειρα που βλέπουμε στον ύπνο μας, αλλά και όσα ονειρευόμαστε να επιτύχουμε στην ζωή μας, μας συμβουλεύει, όταν βλέπουμε ένα όνειρο να ψάχνουμε τον αντίστοιχο στόχο που αναζητούμε στην ζωή μας.

Δείτε την ερμηνεία των εννέα πιο συνηθισμένων ονείρων (2)

2. Ένα όχημα εκτός ελέγχου. Το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει την ικανότητα για διαρκή πρόοδο προς έναν διαρκή στόχο.Το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχετε αρκετό έλεγχο στον δρόμο προς την επίτευξη του στόχου σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, χωρίς καταπίεση να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο στόχο.

Δείτε την ερμηνεία των εννέα πιο συνηθισμένων ονείρων (3)

3. Βλέπετε στον ύπνο σας πτώση από υψηλό σημείο. Το όνειρο συμβολίζει ότι είστε πολύ σφικτά δεμένοι σε μια κατάσταση στην πραγματική ζωή. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τους άλλους και αφήστε τις καταστάσεις να «κυλήσουν».

Δείτε την ερμηνεία των εννέα πιο συνηθισμένων ονείρων (4)

4. Αν είδατε στον ύπνο σας ότι πετάτε. Αν βλέπετε πως πετάτε, αυτό στην πραγματική ζωή ερμηνεύεται ως ανάγκη να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από καταστάσεις της ζωής σας που σας επιβαρύνουν.

Δείτε την ερμηνεία των εννέα πιο συνηθισμένων ονείρων (5)

5. Βλέπετε ότι δίνετε εξετάσεις και δεν έχετε διαβάσει. Οι εξετάσεις συμβολίζουν την ικανότητά μας να διαχειριστούμε καταστάσεις στην ζωή μας. Αντί να επιδίδεστε σε αυτοκριτική, επικεντρωθείτε στα πραγματικά σας ταλέντα και στις ικανότητές σας και νιώστε όμορφα μέσα από αυτά.

Δείτε την ερμηνεία των εννέα πιο συνηθισμένων ονείρων (6)

6. Τρέχετε γυμνοί στο δρόμο. Επιλέγουμε τα ρούχα μας με στόχο να παρουσιάσουμε στους άλλους μια συγκεκριμένη εικόνα του εαυτού μας. Όταν βλέπουμε στον ύπνο μας ότι είμαστε γυμνοί, αυτό σημαίνει ότι νιώθουμε ευάλωτοι και εκτεθειμένοι στην πραγματική ζωή.

Δείτε την ερμηνεία των εννέα πιο συνηθισμένων ονείρων (7)

7. Σας πέφτουν τα δόντια; Τα δόντια στα όνειρα συμβολίζουν αυτοπεποίθηση και δύναμη. Όταν σας πέφτουν χάνετε την δύναμή σας. Στην πραγματική ζωή να σκέφτεστε ψύχραιμα και να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες ως πρόκληση.

Δείτε την ερμηνεία των εννέα πιο συνηθισμένων ονείρων (8)

8. Ψάχνετε να βρείτε τουαλέτα και δεν το κατορθώνετε; Η τουαλέτα στο όνειρο συμβολίζει τις βασικές μας ανάγκες. Το όνειρο σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε αδυναμία να καλύψουμε τις ανάγκες μας, γι’ αυτό χρειάζεται να τους δώσουμε προτεραιότητα, βάζοντας στην άκρη τις ανάγκες των άλλων προσώπων που βρίσκονται στη ζωή μας.

Δείτε την ερμηνεία των εννέα πιο συνηθισμένων ονείρων (9)

9. Βλέπετε στον ύπνο σας ότι σας κυνηγούν. Υπάρχει ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε στην ζωή σας, αλλά δεν ξέρετε πώς. Παρόλο που ακούγεται παράδοξο, οι διώκτες σας στο όνειρο, συμβολίζουν τις προσπάθειες που εσείς πρέπει να καταβάλετε για να εκπληρώσετε μια φιλοδοξία ή να δώσετε λύση σε κάτι που σας απασχολεί.

Δείτε την ερμηνεία των εννέα πιο συνηθισμένων ονείρων (10)

Πηγή: protothema.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook