10+1 απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα

10+1 απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα

Έχετε βαρεθεί την αναζήτηση δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και καταλήγετε μονίμως στα ίδια και τα ίδια; Η λίστα που ακολουθεί θα σας δώσει μερικές ιδέες για να εντυπωσιάσετε φίλους και συγγενείς με ένα υπέροχο δώρο!

Βάση Κρασιού – Λάσο, για να τρελάνετε τους επισκέπτες σας

(Θα το βρείτε εδώ)

Απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα (8)

Απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα (1)

Αυτό το πρωτότυπο δώρο για τους λάτρεις του κρασιού δίνει την εντύπωση ότι το μπουκάλι αιωρείται στον αέρα. Η πραγματική, μεταλλική βάση είναι καλυμμένη με σχοινί, κάνοντας ακόμη πιο έντονη την ψευδαίσθηση!

Διανομέας χαρτοπετσετών – Barbecue Bar

(Θα το βρείτε εδώ)

Απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα (2)

Δώστε μία πρωτότυπη και διαφορετική αισθητική στο τραπέζι σας, με αυτόν τον διανομέα χαρτοπετσετών! Μεταλλική κατασκευή. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 100 λευκές χαρτοπετσέτες.

Ρολόι ποδήλατο

(Θα το βρείτε εδώ)

Απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα (3)

Δώστε μία νότα παλιού στυλ στο χώρο σας, με αυτό το ξεχωριστό ρολόι το οποίο είναι αντίγραφο παλιού ποδηλάτου. Ένα μοναδικό δώρο για κάθε λάτρη του ποδηλάτου και για κάθε λάτρη του παλιομοδίτικου στυλ.

Διακοσμητικό βανάκι με βαλίτσες

(Θα το βρείτε εδώ)

Απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα (4)

Μινιατούρα βανάκι με βαλίτσες στην οροφή! Αυτοκίνητο ρετρό αισθητικής.

Μουσικό κουτί – Νεράιδα

(Θα το βρείτε εδώ)

Απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα (5)

Απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα (6)

Κουρδιστό μουσικό κουτί – μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδιάς με περιστρεφόμενη νεράιδα. Στο εσωτερικό του κουτιού περιλαμβάνεται μικρός καθρέφτης.

Μεγάλη κούπα – Coffee drinks 15 εκ.

(Θα το βρείτε εδώ)

Απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα (7)

Πρωτότυπη και μεγάλη κούπα καφέ η οποία εντυπωσιάζει με το μέγεθος της! Η κούπα βρίσκεται σε εντυπωσιακή και πρωτότυπη συσκευασία. Υλικό κατασκευής: Πορσελάνη.

Ρολόι τοίχου με κάδρα φωτογραφιών

(Θα το βρείτε εδώ)

Απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα (9)

Ρολόι τοίχου, ρετρό αισθητικής, με 12 κάδρα φωτογραφιών. Ένα ξεχωριστό ρολόι τοίχου που απεικονίζει τις πιο όμορφες αναμνήσεις σου!

Κουτί αποθήκευσης σκόνης πλυντηρίου

(Θα το βρείτε εδώ)

Απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα (10)

Το ιδανικό κουτί αποθήκευσης για τους λάτρεις της τακτοποίησης και της καθαριότητας! Σχεδιασμένο για να μοιάζει σαν ένα μικρό πλυντήριο, από τη μία θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε τη σκόνη ή τις ταμπλέτες πλυντηρίου και από την άλλη θα χαρίσει μία ευχάριστη νότα στην όλη διαδικασία! Η «πόρτα» του «πλυντηρίου» είναι από διαφανές υλικό, ώστε να μπορείτε να βλέπετε την ποσότητα στο εσωτερικό του μεταλλικού κουτιού.

Διακοσμητικό διώροφο λεωφορείο

(Θα το βρείτε εδώ)

Απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα (11)

Ένα διώροφο λεωφορείο Αγγλικού τύπου για τη διακόσμηση του χώρου σας! Όμορφο μεταλλικό λεωφορείο που δίνει μία ρετρό αίσθηση Λονδίνου. Ιδανικό δώρο για τους φίλους της ρετρό και vintage αισθητικής και για τους λάτρεις του Λονδίνου και των δημοφιλών διώροφων λεωφορείων.

Τραπεζάκι – βάση για laptop

(Θα το βρείτε εδώ)

Απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα (12)

Αναδιπλούμενο τραπέζι για laptop με 2 ανεμιστήρες για καλύτερη ψύξη! Εύκολο στη λειτουργία και στη συναρμολόγηση. Είναι ελαφρύ, πτυσσόμενο και ανθεκτικό, με ρυθμιζόμενο ύψος ποδιών σε κάθε βάση.

Κούπα φακός – Θερμός

(Θα το βρείτε εδώ)

Απίθανες και πρωτότυπες προτάσεις για γιορτινά δώρα (13)

Κούπα – αντίγραφο φακού φωτογραφικής μηχανής με εσωτερικό αλουμινίου. Ένα όμορφο και πρακτικό δώρο για τους λάτρεις της φωτογραφίας. Διαθέτει βιδωτό καπάκι για καλύτερη διατήρηση της θερμοκρασίας και για προστασία από τη σκόνη.