10 ιδέες για απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα

10 ιδέες για απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα

Δέκα ημέρες μένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και όλοι λίγο πολύ βρισκόμαστε σε αναζήτηση δώρων για οικογένεια και φίλους. Αν έχετε ξεμείνει από ιδέες ή απλώς ψάχνετε κάτι πρωτότυπο και ταυτόχρονα χρήσιμο, δείτε τις προτάσεις που ακολουθούν και θα κερδίσετε σίγουρα τις εντυπώσεις!

Ρολόι τοίχου – Μαθηματικό πρόβλημα

(Θα το βρείτε εδώ)

Ιδέες για απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα (1)

Ένα πρωτότυπο ρολόι για αυτούς που τους αρέσουν τα μαθηματικά και όχι μόνο! Οι δώδεκα ώρες αντιστοιχούν και σε ένα διαφορετικό μαθηματικό τύπο.

Ξύλινες μπάμπουσκες

(Θα το βρείτε εδώ)

Ιδέες για απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα (2)

Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σαν όμορφα διακοσμητικά ή ως κουτάκια αποθήκευσης!

Βάση Κρασιού – Αλυσίδα

(Θα το βρείτε εδώ)

Ιδέες για απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα (3)

Αυτή η ασυνήθιστη βάση είναι κατασκευασμένη από αλυσίδα δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι το μπουκάλι αιωρείται στον αέρα και κερδίζει την προσοχή όλων!

Διακοσμητική ταμειακή μηχανή – Κουμπαράς

(Θα το βρείτε εδώ)

Ιδέες για απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα (4)

Μεταλλική διακοσμητική ταμειακή μηχανής …άλλης εποχής! Ένα πανέμορφο ρετρό διακοσμητικό σε σχήμα παλιάς ταμειακής μηχανής.

Ταξιδιωτικό σετ πόκερ με 150 μάρκες

(Θα το βρείτε εδώ)

Ιδέες για απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα (5)

Ιδέες για απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα (11)

Ένα πρακτικό βαλιτσάκι ταξιδίου πόκερ με 150 επαγγελματικές μάρκες (11,5 γρ.) με ολόγραμμα. Στη συσκευασία θα βρείτε τις μάρκες, μία τράπουλα Jackpot Poker και ένα φυλλάδιο οδηγιών Texas Holdem (Αγγλικά).

Πολυεργαλείο πορτοφολιού Ninja

(Θα το βρείτε εδώ)

Ιδέες για απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα (6)

Ιδέες για απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα (12)

18 σε 1: Εξάγωνα κατσαβίδια, ανοιχτήρι μπουκαλιών, μικρός χάρακας, χαρτοκόπτης, κατσαβίδι, ανοιχτήρι για κονσέρβες, βάση για το κινητό σας, εργαλείο για να καθαρίζετε φρούτα, ανοιχτήρι για κουτιά. Ένα έξυπνο προϊόν στο μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας, ώστε να χωράει στο πορτοφόλι σας!

Διανομέας δημητριακών

(Θα το βρείτε εδώ)

Ιδέες για απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα (7)

Χρησιμοποιείτε λαστιχάκια για να κλείνετε τις συσκευασίες των δημητριακών; Ή μήπως τα κρατάτε σε τάπερ; Σας πέφτουν δημητριακά δεξιά και αριστερά όταν προσπαθείτε να τα τοποθετήσετε στο μπολ σας; Πείτε οριστικό αντίο σε όλα τα παραπάνω! Με τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, διανομέα δημητριακών, θα μπορείτε να τα βάζετε στο δοχείο του και το σερβίρισμα θα γίνει παιχνιδάκι. Απλά τοποθετείτε το μπολ σας, γυρνάτε την στρόφιγγα και ελέγχετε με ακρίβεια την ποσότητα που θέλετε!

Κουρτίνα μπάνιου – Help me

(Θα το βρείτε εδώ)

Ιδέες για απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα (8)

Αν είσαι fan των θρίλερ, αυτή η κουρτίνα θα κάνει το μπάνιο σου να μοιάζει σαν σκηνή τρόμου! Κατασκευασμένη από ειδικό διαφανές πλαστικό με μικρές οπές (περίπου 1 εκ.) στο επάνω μέρος για το κρέμασμα της κουρτίνας.

Melting clock – Λατινικά

(Θα το βρείτε εδώ)

Ιδέες για απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα (9)

Το πιο σουρεαλιστικό ρολόι, εμπνευσμένο από το έργο του Salvador Dali «The Persistence of Memory». Σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει σαν παλιό ρολόι τσέπης. Μπορεί να κρεμαστεί σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια.

Θερμαινόμενη κούπα I LOVE YOU – Μαύρη

(Θα το βρείτε εδώ)

Ιδέες για απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα (10)

Πρωτότυπη κούπα, η οποία στην αρχική της εμφάνιση εμφανίζει μία καρδιά. Μόλις προσθέσετε ζεστό ρόφημα, η καρδιά συνεχίζει να εμφανίζεται, αλλά πλέον αποτυπώνονται το «I» και το «YOU» ώστε να φανεί το μήνυμα αγάπης Ι «LOVE» YOU! Όταν το ρόφημα αρχίσει να χάνει τη θερμότητα του, τότε η κούπα επανέρχεται στην αρχική της μορφή, αφήνοντας να εμφανίζεται μόνο η καρδιά. Ένα όμορφο και πρωτότυπο δώρο αγάπης!

Κοινοποιήστε στο Facebook