10 απίστευτες μεταμορφώσεις από τη γυμναστική

Κατά καιρούς βλέπουμε ιστορίες ανθρώπων που με σωστή διατροφή και γυμναστική κυριολεκτικά μεταμορφώθηκαν.

Άνθρωποι με παραπάνω κιλά έγιναν μέσα σε κάποιος μήνες… κορμιά με κοιλιακούς και γραμμώσεις.

Δείτε 10 απίστευτες περιπτώσεις με ανθρώπους που μεταμορφώθηκαν από τη γυμναστική και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις και με άλλα μέσα…

1. Η συγκεκριμένη κοπέλα άλλαξε ριζικά μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Από την γυναίκα με τα παραπανίσια κιλά μεταμορφώθηκε σε ένα πραγματικό κορμί!

Απίστευτες μεταμορφώσεις από τη γυμναστική (1)

2. Η Jennifer Nicole Lee είναι ένα μοντέλο ειδών γυμναστικής από την Αμερική, ηθοποιός αλλά και συγγραφέας. Είναι γνωστή για τη μεγάλη απώλεια των κιλών της και την έναρξη της καριέρας της ως «γκουρού» της γυμναστικής. Πάλευε με τα παραπανίσια κιλά της από έφηβη και τελικά τα κατάφερε.

Απίστευτες μεταμορφώσεις από τη γυμναστική (2)

3. Για τον 36χρονο σήμερα Adam Waters, το να χάσει τα περιττά κιλά, αποδείχθηκε μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Όταν τελικά αποφάσισε να χάσει το βάρος του, χρειαζόταν ένα επιπλέον κίνητρο. Έτσι άρχισε να φωτογραφίζει τον εαυτό του καθημερινά και να ανεβάζει τις φωτογραφίες στο blog του για τον δουν κι άλλοι άνθρωποι.

Απίστευτες μεταμορφώσεις από τη γυμναστική (3)

4. Η μεταμόρφωση του Amer «The Hammer» είναι η απόδειξη ότι ο καθένας μπορεί να αποκτήσει το σώμα που επιθυμεί. Όπως λέει ο ίδιος, η απίστευτη αλλαγή στο σώμα του έγινε μέσα σε 5 μήνες!

Απίστευτες μεταμορφώσεις από τη γυμναστική (4)

5. Μέσα σε 12 μήνες μπορεί να γίνει αυτή η μεταμόρφωση; Έτσι ισχυρίζεται ότι έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση η ιστοσελίδα odee.

Απίστευτες μεταμορφώσεις από τη γυμναστική (5)

6. Αρκετή γυμναστική και 45 κιλά λιγότερα φέρνουν αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό θα πει άλλος άνθρωπος!metamorf06

Απίστευτες μεταμορφώσεις από τη γυμναστική (6)

7. Αυτή είναι μια από τις περιπτώσεις που δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει, καθώς το αγύμναστο σώμα με τα αρκετά παραπανίσια κιλά έχει μετατραπεί σε ένα καλογυμνασμένο κορμί!

Απίστευτες μεταμορφώσεις από τη γυμναστική (7)

8. Ο Peter Ajello έχασε 90 κιλά μέσα σε 16 μήνες. Το 2008, ο Peter ζύγιζε 181 κιλά, είχε μη ελεγχόμενο διαβήτη, υψηλή χοληστερόλη και υπέφερε από αρθρίτιδα στα πόδια. Του ήταν αδύνατον ακόμη και να ανέβει μερικά σκαλοπάτια. Μετά από μεγάλο αγώνα κυριολεκτικά… μεταλλάχτηκε!

Απίστευτες μεταμορφώσεις από τη γυμναστική (8)

9. Ο Joshua Sundquist είναι παραολυμπιονίκης και συγγραφέας έργων best seller. Έχασε το αριστερό πόδι του από καρκίνο στην ηλικία των 9 ετών και αργότερα έγινε παραολυμπιονίκης του σκι. Εκτός από την λαμπρή του πορεία κατάφερε να αλλάξει ριζικά και το σώμα του.

Απίστευτες μεταμορφώσεις από τη γυμναστική (9)

10. Η φωτογραφία δείχνει ξανά μια απίστευτη μεταμόρφωση η οποία όμως μάλλον δεν είναι αποτέλεσμα μόνο διατροφής και γυμναστικής.

Απίστευτες μεταμορφώσεις από τη γυμναστική (10)

Πηγή: Newsbeast.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook