10 ιδανικοί προορισμοί για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο

Ο Φεβρουάριος έφτασε και φέρνει μαζί του την γιορτή των ερωτευμένων. Η φετινή γιορτή πέφτει Κυριακή κι έτσι μπορείτε να κάνετε μια απόδραση εκείνο το σαββατοκύριακο μέχρι το εξωτερικό! Αν πιστεύετε σε αυτή τη γιορτή, δείτε παρακάτω δέκα προτάσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η γιορτή των ερωτευμένων όπως την γνωρίζουμε πλέον, είναι την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου. Αν είστε ανάμεσα σε αυτούς και ψάχνετε για μια όμορφη πόλη στο εξωτερικό ώστε να περάσετε εκείνο το Σαββατοκύριακο τότε δείτε τις παρακάτω προτάσεις.

1. Βαρκελώνη, Ισπανία

10 ιδανικοί προορισμοί για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο (1)

Η Βαρκελώνη είναι πρωτεύουσα της Καταλονίας και γεμάτη από έργα του μεγάλου αρχιτέκτονα της περιοχής Αντόνι Γκαουντί. Επισκεφτείτε, ανάμεσα σε άλλα, τη Γοτθική γειτονιά και τη διάσημη Sagrada Família, το Πάρκο Γκιουέλ και το χωριό στο λόφο του Μοντζουικ. Επίσης, μη ξεχνάτε ότι η ισπανική κουζίνα είναι εκεί και σας περιμένει. Γιατί ως γνωστόν, ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

2. Βενετία, Ιταλία

10 ιδανικοί προορισμοί για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο (2)

Η Βενετία είναι σταθερά μέσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς για ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, η Βενετία δε μπορεί παρά να σας μαγέψει. Δε πρέπει να φύγετε από εκεί αν δε κάνετε βόλτα με τις γόνδολες μέσα στη λιμνοθάλασσα.

  • Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο Proorismoi.gr
Κοινοποιήστε στο Facebook