Αυτό είναι το τέλειο γυναικείο σώμα σύμφωνα με την επιστήμη

Αυτό είναι το τέλειο γυναικείο σώμα σύμφωνα με την επιστήμη (1)

Σας παρουσιάζουμε την Kelly Brook, η οποία είναι μοντέλο, ηθοποιός και κάτοχος του τέλειου σώματος! Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, η 36χρονη καλλονή διαθέτει το τέλειο κορμί.

Η έρευνα βασίστηκε σε χαρακτηριστικά όπως το ύψος, το βάρος, το μήκος των μαλλιών και το σχήμα προσώπου. Όπως αποδείχθηκε, ο τύπος σώματος που κάνει τις περισσότερες γυναίκες να σκέφτονται «Θα ήθελα να χάσω λίγα κιλάκια», είναι στην πραγματικότητα ο ιδανικός που αποπνέει υγεία και ομορφιά, ενώ είναι και ο πιο ελκυστικός για τους άνδρες. Σύμφωνα με τους επιστήμονες: «Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι εντελώς φυσική και επιστημονικά τέλεια».

Το μοντέλο από την Βρετανία δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση, ωστόσο η εικόνα της είναι λαμπερή και φρέσκια με ένα υγιές και όμορφο σώμα και ένα πρόσωπο που λάμπει από ευτυχία. Παρόλα αυτά, η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές πως έχει πέσει θύμα αρνητικών σχολίων σχετικά με το σώμα της, ενώ και οι ανιχνευτές ταλέντων στον χώρο της ομορφιάς την αποκαλούσαν πολύ παχουλή.

Εμείς πάντως, θα συμφωνήσουμε με την επιστήμη!

Αυτό είναι το τέλειο γυναικείο σώμα σύμφωνα με την επιστήμη (2)

Αυτό είναι το τέλειο γυναικείο σώμα σύμφωνα με την επιστήμη (3)

Αυτό είναι το τέλειο γυναικείο σώμα σύμφωνα με την επιστήμη (4)

Αυτό είναι το τέλειο γυναικείο σώμα σύμφωνα με την επιστήμη (5)

Αυτό είναι το τέλειο γυναικείο σώμα σύμφωνα με την επιστήμη (6)

Αυτό είναι το τέλειο γυναικείο σώμα σύμφωνα με την επιστήμη (7)

Αυτό είναι το τέλειο γυναικείο σώμα σύμφωνα με την επιστήμη (8)

Κοινοποιήστε στο Facebook