Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν για να πιάσουν έναν διαρρήκτη, πέθαναν στα γέλια!

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν για να πιάσουν έναν διαρρήκτη, πέθαναν στα γέλια (1)

Όταν ένας 18χρονος από την Καλιφόρνια άκουσε κάποιους περίεργους θορύβους ενώ βρισκόταν μόνος στο σπίτι του, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Φτάνοντας οι αστυνομικοί βρήκαν το νεαρό τρομοκρατημένο, καθώς πίστευε ότι υπήρχε κάποιος διαρρήκτης μέσα στο σπίτι, ενώ τους ανέφερε πως τα σκυλιά του γάβγιζαν συνεχώς, θέλοντας μάλλον να τον ειδοποιήσουν για τον κίνδυνο.

Ο σερίφης Spencer Crum και οι συνάδελφοί του ξεκίνησαν να ερευνούν τον χώρο… και κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο διαρρήκτης! Μάλιστα, τους κοιτούσε επίμονα χωρίς κανέναν δισταγμό από το παράθυρο της σοφίτας.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν για να πιάσουν έναν διαρρήκτη, πέθαναν στα γέλια (2)

Κάπου εκεί η έρευνα διακόπηκε και όλοι έπεσαν κάτω από τα γέλια. Ο σκύλος ήταν ένας Μεγάλος Δανός και όπως αποδείχθηκε ήταν ένας από τους σκύλους της οικογένειας. Απ’ ότι φαίνεται μέσα στον πανικό του ο νεαρός ξέχασε πως ο σκύλος του βρισκόταν στην σοφίτα όπου συνήθιζε να βγάζει το κεφάλι του από το παράθυρο, ενώ οι άλλοι σκύλοι γάβγιζαν επειδή προφανώς ήθελαν να ανέβουν κι εκείνοι πάνω.

«Είμαι σε αυτό το επάγγελμα 25 χρόνια κι έχουμε δεχθεί πολλά παράξενα τηλεφωνήματα όλο αυτό το διάστημα. Όμως σκύλος που θεωρήθηκε διαρρήκτης στο ίδιο του το σπίτι; Αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο…» δήλωσε ο σερίφης.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν για να πιάσουν έναν διαρρήκτη, πέθαναν στα γέλια (3)

Κοινοποιήστε στο Facebook