Στο εσωτερικό ενός καταφυγίου για εκατομμυριούχους

Στο εσωτερικό ενός καταφυγίου για εκατομμυριούχους (1)

Με την ένταση σε διάφορα σημεία του πλανήτη να κλιμακώνεται, η κατασκευή πολυτελέστατων καταφυγίων για τους απανταχού εκατομμυριούχους φαίνεται μια καλή επιχειρηματική ιδέα.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν και οι κατασκευαστές του Luxury Survival Condo Resort, στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, οι οποίοι έχτισαν ένα πολυτελές καταφύγιο – θέρετρο για την περίπτωση πυρηνικής έκρηξης.

Το κτίσμα που κατασκευάστηκε σε μια εγκαταλελειμμένη εγκατάσταση εκτόξευσης πυραύλων και, πέρα από το αυτονόητο, δηλαδή την επιβίωση σε συνθήκες πυρηνικής καταστροφής, προσφέρει όλες τις ανέσεις που θα επιθυμούσε ένας εκατομμυριούχος: Πισίνα, lounge bar, spa, home cinema, γυμναστήριο, καθώς και διάφορες δραστηριότητες για διασκέδαση όπως επιτραπέζια ποδοσφαιράκια και πινγκ πονγκ, σκοπευτήριο ή ακόμη και τοίχο αναρρίχησης.

Το Luxury Survival Condo Resort περιλαμβάνει ακόμη ιατρικές εγκαταστάσεις καθώς και ένα πάρκο για τα κατοικίδια που συνοδεύουν τους ενοίκους του.

Όσον αφορά το κόστος του, είναι φυσικά απαγορευτικό για κοινούς θνητούς αφού μέχρι τώρα έχει πωληθεί ολόκληρος όροφος με τιμή 2.800.000 ευρώ, ενώ τα διαμερίσματα που καταλαμβάνουν μισό όροφο κοστίζουν 1.500.000 ευρώ.

Στο εσωτερικό ενός καταφυγίου για εκατομμυριούχους (2)

Στο εσωτερικό ενός καταφυγίου για εκατομμυριούχους (3)

Στο εσωτερικό ενός καταφυγίου για εκατομμυριούχους (4)

Στο εσωτερικό ενός καταφυγίου για εκατομμυριούχους (5)

Στο εσωτερικό ενός καταφυγίου για εκατομμυριούχους (6)

Στο εσωτερικό ενός καταφυγίου για εκατομμυριούχους (7)

Στο εσωτερικό ενός καταφυγίου για εκατομμυριούχους (8)

Στο εσωτερικό ενός καταφυγίου για εκατομμυριούχους (9)

Στο εσωτερικό ενός καταφυγίου για εκατομμυριούχους (10)

Στο εσωτερικό ενός καταφυγίου για εκατομμυριούχους (11)

Στο εσωτερικό ενός καταφυγίου για εκατομμυριούχους (12)