Η αληθινή Ραπουνζέλ που έχει μήκος μαλλιών 2,2 μέτρα

Η αληθινή Ραπουνζέλ που έχει μήκος μαλλιών 2,2 μέτρα (2)

Έχοντας μεγαλώσει με ίνδαλμα τις πριγκίπισσες της Disney και ειδικότερα την Ραπουνζέλ, η 27χρονη Aliia Nasyrova από τη Λετονία μπορεί σήμερα να περηφανεύεται πώς τα μαλλιά της μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι, αφού το μήκος τους φτάνει τα 2,2 μέτρα.

Όπως δήλωσε η ίδια στην Daily Mail, έχει να κόψει τα μαλλιά της εδώ και 20 χρόνια αλλά φροντίζει να κόβει την ψαλίδα σε μηνιαία βάση.

Μια τόσο πλούσια κόμη πάντως δεν είναι καθόλου εύκολη στη συντήρηση της, αφού καθημερινά απαιτείται πάνω από μια ώρα στο χτένισμα και πολλές πολλές ώρες για το στέγνωμα μετά από κάθε λούσιμο.

Από τη στιγμή μάλιστα που το μήκος των μαλλιών της ξεπερνά το ύψος της, είναι αναγκασμένη να μην κυκλοφορεί ποτέ με τα μαλλιά της λυτά.

Ο σύζυγός της, Ivan Balaban, θεωρεί τα μαλλιά της γυναίκας του ως «ένα επιπλέον μέλος της οικογένειας» και όπως χαρακτηριστικά λέει φροντίζει να αφήνει αρκετό χώρο γι’ αυτά στο κρεβάτι τους.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η 27χρονη Aliia Nasyrova λέει πως δεν έχει σαν όνειρο της να κερδίσει μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, αφού η κάτοχος του σχετικού ρεκόρ είναι μια Κινέζα με μήκος μαλλιών που ξεπερνάει τα 5 μέτρα.

Η αληθινή Ραπουνζέλ που έχει μήκος μαλλιών 2,2 μέτρα (1)

Η αληθινή Ραπουνζέλ που έχει μήκος μαλλιών 2,2 μέτρα (3)

Η αληθινή Ραπουνζέλ που έχει μήκος μαλλιών 2,2 μέτρα (4)

Η αληθινή Ραπουνζέλ που έχει μήκος μαλλιών 2,2 μέτρα (5)

Η αληθινή Ραπουνζέλ που έχει μήκος μαλλιών 2,2 μέτρα (6)

Η αληθινή Ραπουνζέλ που έχει μήκος μαλλιών 2,2 μέτρα (7)

Η αληθινή Ραπουνζέλ που έχει μήκος μαλλιών 2,2 μέτρα (8)

Η αληθινή Ραπουνζέλ που έχει μήκος μαλλιών 2,2 μέτρα (9)

Η αληθινή Ραπουνζέλ που έχει μήκος μαλλιών 2,2 μέτρα (10)

Η αληθινή Ραπουνζέλ που έχει μήκος μαλλιών 2,2 μέτρα (11)