Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός αστέγου σε μοδάτο χίπστερ

Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός αστέγου σε χίπστερ (1)

Όταν ένα κομμωτήριο στην Ισπανία ανέλαβε την περιποίηση και τη μεταμόρφωση αυτού του άστεγου άνδρα, κατάφερε να του αλλάξει πολύ περισσότερα από την εμφάνισή του: Όπως λέει ο ίδιος, του έδωσε μια νέα ευκαιρία στη ζωή!

Χρησιμοποιώντας μερικά ψαλίδια, βαφή μαλλιών και νέα ρούχα, ο 55χρονος Jose Antonio μεταμορφώθηκε από έναν ταλαιπωρημένο άστεγο σε έναν μοδάτο hipster, τον οποίο όλοι δυσκολεύονταν να αναγνωρίσουν!

Υπεύθυνο για την εντυπωσιακή αυτή μεταμόρφωση είναι το κομμωτήριο La Salvajeria, ο ιδιοκτήτης του οποίου γνώριζε τον Jose Antonio από την εποχή που εργαζόταν ακόμα ως παρκαδόρος, προκειμένου να βγάζει τουλάχιστον μερικά χρήματα για την διατροφή του. Πριν καταλήξει στο περιθώριο για πάνω από 25 χρόνια, ο Jose Antonio ήταν ηλεκτρολόγος.

Όταν ο άστεγος άνδρας είδε τον νέο του εαυτό στον καθρέφτη, αυθόρμητα ξέσπασε σε κλάματα. Αμέσως μετά βγήκε στους δρόμους όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έπαθαν σοκ με την αλλαγή του.

Σήμερα ο 55χρονος δεν ζει πια στους δρόμους, χάρη στην οικονομική βοήθεια μιας εταιρείας, η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της.

Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός αστέγου σε χίπστερ (2)

Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός αστέγου σε χίπστερ (6)

Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός αστέγου σε χίπστερ (3)

Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός αστέγου σε χίπστερ (4)

Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός αστέγου σε χίπστερ (5)

Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός αστέγου σε χίπστερ (7)

Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός αστέγου σε χίπστερ (8)

Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός αστέγου σε χίπστερ (9)

Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός αστέγου σε χίπστερ (10)

► Δείτε επίσης: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση ενός αστέγου σε 3 λεπτά