Μοντέλο διαμαρτύρεται για τους δρόμους στη Ρωσία με μια επαγγελματική φωτογράφηση στις λακκούβες

Μοντέλο διαμαρτύρεται για τους δρόμους στη Ρωσία με μια επαγγελματική φωτογράφηση στις λακκούβες (1)

Σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή σχετικά με την κακή κατάσταση των δρόμων στην πόλη της Saratov, ένα μοντέλο από τη Ρωσία αποφάσισε να κάνει μια επαγγελματική φωτογράφηση σε μια από τις μεγαλύτερες λακκούβες που θυμίζει λίμνη στη γειτονιά της, ποζάροντας με μαγιό baywatch και ένα μεγάλο φουσκωτό φλαμίνγκο.

Το μοντέλο και fashion blogger Anna Moskvicheva κατάφερε με αυτή τη φωτογράφηση να γίνει viral στα ρωσικά κοινωνικά δίκτυα, με τους περισσότερους να της δίνουν συγχαρητήρια για την πρωτότυπη αυτή μορφή διαμαρτυρίας.

Μοντέλο διαμαρτύρεται για τους δρόμους στη Ρωσία με μια επαγγελματική φωτογράφηση στις λακκούβες (4)

Η Moskvicheva λέει πως καθώς πόζαρε για τη φωτογράφιση, τα αυτοκίνητα που περνούσαν δίπλα από τη λακκούβα κόρναραν και οι περαστικοί σταματούσαν και έβγαζαν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Αυτό δεν την εξέπληξε ιδιαίτερα, σε αντίθεση με την επιτυχία που γνώρισαν οι φωτογραφίες της όταν ανέβηκαν στο διαδίκτυο. Όπως λέει η ίδια, επικοινώνησαν μαζί της τόσο τοπικά όσο και εθνικά δίκτυα ενημέρωσης για μια συνέντευξη, ενώ οι πόζες της εμφανίστηκαν σε όλες τις ιστοσελίδες ενημέρωσης στη Ρωσία.

Μοντέλο διαμαρτύρεται για τους δρόμους στη Ρωσία με μια επαγγελματική φωτογράφηση στις λακκούβες (2)

Στόχος της ήταν να τονίσει την κακή κατάσταση των δρόμων στην περιοχή της, αλλά με τρόπο που θα κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάσουν. «Κάπως σαν να συνδυάζεις την δουλειά με τη διασκέδαση» όπως λέει χαρακτηριστικά.

Μοντέλο διαμαρτύρεται για τους δρόμους στη Ρωσία με μια επαγγελματική φωτογράφηση στις λακκούβες (3)