Αυτό το έξυπνο πάπλωμα θα μπορούσε να σώσει την σχέση σας…

Αυτό το έξυπνο πάπλωμα θα μπορούσε να σώσει την σχέση σας... (2)

Μήπως κάθεστε άγρυπνοι τη νύχτα, ιδρώνοντας κάτω από ένα πάπλωμα ενώ ο σύζυγος ή η σύζυγός σας κοιμάται αμέσως σαν πουλάκι στην τέλεια θερμοκρασία; Ή μήπως κάθεστε κουλουριασμένοι και ξεπαγιάζετε επειδή η κουβέρτα δεν είναι αρκετά παχιά για εσάς αλλά είναι ιδανική για το σύντροφο σας;

Μην ανησυχείτε, αφού το SmartDuvet Breeze δεν θα σας γλιτώσει απλά από αμέτρητα άγρυπνα βραδιά, αλλά μπορεί ακόμη και να σώσει τον γάμο σας!

Πρόκειται για ένα προϊόν που μετατρέπει το απλό κρεβάτι σας στο πρώτο κρεβάτι με ελεγχόμενο κλίμα δυο ζωνών, το οποίο εκτός των άλλων στρώνεται και μόνο του!

Το SmartDuvet Breeze έχει την δυνατότητα να ρυθμίζει την θερμοκρασία στις δύο πλευρές του κρεβατιού και ο χειρισμός του γίνεται τόσο απλά, μέσω ενός smartphone app.

Η ιδέα βρίσκεται σε φάση χρηματοδότησης στην πλατφόρμα Indiegogo προκειμένου να μαζέψει τα απαραίτητα 20.000 δολάρια για την παραγωγή, ωστόσο έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από διακόσιες χιλιάδες δολάρια, προφανώς από ανθρώπους που ψάχνουν απεγνωσμένα έναν αξιοπρεπή ύπνο.

Το κόστος του είναι 199 δολάρια συν έξοδα αποστολής, πολύ πιο οικονομικό δηλαδή από ένα διαζύγιο!

Αυτό το έξυπνο πάπλωμα θα μπορούσε να σώσει την σχέση σας... (3)

Αυτό το έξυπνο πάπλωμα θα μπορούσε να σώσει την σχέση σας... (4)