Πέδιλα Minnie Mouse: Παιχνιδιάρικα αλλά φινετσάτα!

Πέδιλα Minnie Mouse (1)

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά περίεργα σχέδια παπουτσιών που μας έχουν κάνει να απορήσουμε και να αναρωτηθούμε αν θα τα φόραγε ποτέ κανείς. Ορισμένα είναι απλά αστεία και άλλα είναι μακάβρια! Το νέο όμως ιδιαίτερο πέδιλο που θα δούμε είναι λίγο παιχνιδιάρικο και πολύ χαριτωμένο.

Πρόκειται για ένα πέδιλο που από μπροστά φαίνεται κανονικό, αλλά στο πίσω μέρος του έχει ένα πολύ όμορφο σχέδιο που έχει εμπνευστεί από την Minnie Mouse. Πρόκειται για τα αυτιά αυτής της πανέμορφης ποντικίνας που στολίζουν την φτέρνα του πέδιλου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα συγκεκριμένα πέδιλα Minnie Mouse έχουν σχεδιαστεί από την Amina Muaddi της εταιρείας Oscar Tiye, μιας κορυφαίας ιταλικής φίρμας παπουτσιών. Τα χρώματα που κυκλοφορεί αυτό το ιδιαίτερο και όμορφο πέδιλο είναι πολλά. Καλύπτουν τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, το παστέλ ροζ και βέβαια δεν λείπουν τα στολισμένα με glitter για τις πιο λαμπερές σας εμφανίσεις.

Πέρα βέβαια από το πέδιλο, το σχέδιο των αυτιών της Minnie Mouse στολίζει και τις γόβες της εταιρείας. Το υλικό από το οποία είναι φτιαγμένα και τα δυο είδη παπουτσιών ποικίλει. Μπορεί να είναι από δερμάτινο μέχρι σατέν.

Το κόστος ωστόσο, των συγκεκριμένων παπουτσιών είναι λίγο τσουχτερό, αφού ξεκινούν από 450 δολάρια και φτάνουν μέχρι 700.

Πέδιλα Minnie Mouse (2)

Πέδιλα Minnie Mouse (3)

Πέδιλα Minnie Mouse (4)

Πέδιλα Minnie Mouse (5)

Πέδιλα Minnie Mouse (6)

Πέδιλα Minnie Mouse (7)

Πέδιλα Minnie Mouse (8)