Πού πρέπει να πάτε σίγουρα διακοπές;

Πού πρέπει να πάτε σίγουρα διακοπές;

Ανακαλύψτε τους ιδανικούς προορισμούς που δεν πρέπει να χάσετε, απολαμβάνοντας τα ταξίδια σας στο 100%!

Γιατί η Νέα Υόρκη αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό για κάθε ταξιδιώτη;

Κάθε χρόνο, μια μεγάλη μερίδα ανά τον κόσμο στο τέλος της χρονιάς, κάνει τον απολογισμό της και με τα λεφτά που όλο τον χρόνο έχουν βάλει στην άκρη, προγραμματίζουν να κάνουν το ταξίδι των ονείρων τους. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των ανθρώπων επιλέγουν ένα τέτοιο ταξίδι να το κάνουν στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη.

Όταν λοιπόν αποφασιστούν οι ημερομηνίες, το επόμενο λογικό βήμα είναι να ψάξετε για τα πιο φθηνά για την νεα υορκη εισητηρια. Αυτό σημαίνει ότι βασισμένοι σε αυτό το κόστος μπορείτε άνετα να υπολογίσετε τα χρήματα που σας απομένουν για να είναι ολοκληρωμένο το travel plan σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε κάλλιστα να υπολογίσετε τις μέρες που θα περάσετε για διακοπές σε αυτό το υπέροχο μέρος και τις δραστηριότητες που θα κάνετε ενώ βρίσκεστε εκεί.

Η Νέα Υόρκη είναι ένα μέρος με τόσα πράγματα να κάνεις και να δεις, που θα σας φανεί πάρα πολύ δύσκολο να τα χωρέσετε όλα μέσα σε λίγες ημέρες. Η ετοιμασία μιας λίστας με τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε και τις δραστηριότητες στις οποίες πρέπει να παραβρεθείτε, είναι κάτι που επιβάλλεται. Μέσα σε αυτήν την λίστα μην αμελήσετε να βάλετε τα μουσεία και τα θέατρα για τα οποία φημίζεται και ασφαλώς να επισκεφθείτε και μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια με burgers για να γευτείτε και εσείς αυτό για το οποίο όλοι μιλούν όταν πάνε στην Νέα Υόρκη. Περπατήστε στις πελώριες αγορές και στα υπέροχα πάρκα που έχετε δει στις αγαπημένες σας Χολιγουντιανές ταινίες και έτσι θα γευτείτε και εσείς λίγο από την λάμψη των stars.

Η Νέα Υόρκη είναι σίγουρα ένας προορισμός που πραγματικά προσφέρεται για την δημιουργία καινούργιων και υπέροχων αναμνήσεων που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό σας για μια ζωή!

Πού πρέπει να πάτε σίγουρα διακοπές; (2)

Λονδίνο – Ένας προορισμός που πραγματικά θα λατρέψετε!

Το Λονδίνο δεν είναι μια πόλη μόνο με pubs και φοιτητές. Αντιθέτως, είναι μία πόλη που περιέχει και αυτά τα στοιχεία και η οποία είναι γεμάτη ομορφιά, τοπία, μουσεία, πάρκα, θέατρα και τόσα και τόσα άλλα που την κατατάσσουν στην υψηλότερη θέση των προτιμήσεων των ταξιδιωτών για ταξίδια στην Ευρώπη.

Για να φτάσετε όμως σε αυτόν τον εκπληκτικό προορισμό θα πρέπει σίγουρα να κανονίσετε ορισμένα πράγματα εκ των προτέρων. Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα που θα σας φέρει όλο και πιο κοντά στην αγαπημένη σας πόλη είναι να βρείτε τα πιο συμφέροντα αεροπορικα λονδινο. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές προσφορές που αφορούν ένα τέτοιο ταξίδι και δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα εισιτήρια, αλλά και με combo προσφορές που τα περιλαμβάνουν, όπως ενοικίαση αυτοκινήτου, διαμονή ακόμα και εισιτήρια για παραστάσεις και θεάματα που σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν. Πριν λοιπόν προβείτε σε μια γρήγορη αγορά εισιτηρίου, καλό θα ήταν να κάνετε μια πιο ενδελεχή έρευνα που θα σας οδηγήσει στο πιο συμφέρον deal.

Δημιουργήστε μια λίστα με μέρη και αξιοθέατα που θέλετε να επισκεφτείτε και εντάξτε σε αυτή και τυχόν επισκέψεις σε φίλους που μένουν εκεί. Αν πάλι δεν θέλετε να χαλάσετε τον χρόνο σας σε σπίτια φίλων, τότε μπορείτε να τους ενημερώσετε εκ των προτέρων για το ταξίδι σας και να κανονίσετε να περάσετε μαζί μια μέρα για ψώνια στην Oxford street. Όλα φαντάζουν υπέροχα εκεί αρκεί να έχετε καλή διάθεση και φίλους να μοιραστείτε για μια ζωή τις αναμνήσεις που θα δημιουργήσετε παρέα.

Μια καλή συμβουλή για το Λονδίνο είναι ότι αξίζει να το γυρίσεις με τα πόδια ή με τα μέσα γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να εξερευνήσεις τα υπέροχα σημεία ενδιαφέροντος που υπάρχουν σε μεγάλο αριθμό εκεί.

Πού πρέπει να πάτε σίγουρα διακοπές; (3)