Το κορυφαίο παιχνίδι στρατηγικής Goodgame Empire σε καλεί να χτίσεις το δικό σου κάστρο, να φτιάξεις ένα πανίσχυρο στρατό και να συνθλίψεις τους εχθρούς σου σε επικές μάχες με άλλους παίκτες για να γίνεις ο απόλυτος αυτοκράτορας!

Πρόκειται για το πιο δημοφιλές δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής με 100.000 νέους παίκτες κάθε μέρα. Το παιχνίδι θυμίζει Age Of Empires, μόνο που μπορείς να το παίξεις κατευθείαν μέσω browser χωρίς download. Ανά πάσα στιγμή μπορείς απλά να κλείσεις το παράθυρο και κάνει save αυτόματα για να συνεχίσεις αργότερα. Αν θες να δεις περί τίνος πρόκειται, μπορείς να γίνεις ένας από τους 43.500.000 εκατομμύρια παίκτες του Goodgame Empire!

Δείτε επίσης: 14 tips για να φτιάξετε μια θρυλική αυτοκρατορία στο Goodgame Empire

Κοινοποιήστε το παιχνίδι στο Facebook

Goodgame Gangster

Goodgame Gangster

Ζήσε τη ζωή ενός gangster στη μεγαλούπολη. Ανέλαβε αποστολές για τον Νονό, μονομάχησε με άλλους παίκτες απ’ όλο τον κόσμο και απέκτησε νέα αντικείμενα στη μαύρη αγορά για να γίνεις πιο δυνατός και να καθιερωθείς ως ο βασιλιάς του υποκόσμου!

Παίξτε τώρα!

Τάβλι

Τάβλι

Προκάλεσε τους φίλους σου σε μια παρτίδα πόρτες, πλακωτό ή φεύγα για να αποδείξεις τις ικανότητές σου! Κέρδισε το ένα παιχνίδι μετά το άλλο για να ξεκλειδώσεις νέα, συναρπαστικά επίπεδα και να λάβεις συμμετοχή σε μεγάλα τουρνουά.

Παίξτε τώρα!

Poker

Poker

Το Goodgame Poker συνδυάζει όλη τη στρατηγική τις ικανότητες και την διασκέδαση του Texas Hold’em με social στοιχεία. Παίξτε με τους φίλους σας ή στείλτε τους δώρα, αγοράστε αντικείμενα και ανεβείτε στην κατάταξη με στυλ!

Παίξτε τώρα!