3χρονη εθισμένη στο τσιγάρο και το ποτό

Έναν περίεργο εθισμό στο ποτό και στο κάπνισμα απέκτησε μια 3χρονη Κινεζούλα μετά από τροχαίο ατύχημα. Η Γία Γίεν κατοικεί σε ένα καταφύγιο με τους γονείς της, οι οποίοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζειν συλλέγοντας και πουλώντας σκουπίδια.

Σύμφωνα με την εξομολόγηση της μητέρας της, το ατύχημα που υπέστη πέρσυ η μικρή και την έστειλε σε κώμα στο νοσοκομείο, έγινε όταν ένα βαν έπεσε πάνω της με ταχύτητα. Όπως δήλωσαν οι γιατροί που την παρακολουθούσαν το 3χρονο κοριτσάκι έζησε ως εκ θαύματος, αφού οι ίδιοι μετά από πολλές και επίμονες προσπάθειες κατάφεραν να τη σταθεροποιήσουν. Τελικά, η Γία συνήλθε και ξύπνησε από το κώμα μια εβδομάδα μετά το ατύχημα, ενώ παρέμεινε στο νοσοκομείο για άλλους δυο μήνες.

Τότε, ξαφνικά και χωρίς κανένα άλλο σημάδι, η μητέρα της είδε την μικρή να κλέβει τσιγάρα από τον πατέρα της και να καπνίζει. Δυστυχώς όμως δεν σταμάτησε εκεί η κατρακύλα της, αφού πλέον η Γία είναι εθισμένη και στο ποτό, μιας και σύμφωνα με δηλώσεις των γονιών της ακόμα και αν πιει 3 ποτηράκια μπύρα είναι νηφάλια.

Και όλα αυτά, λιγότερο από ένα μήνα από τότε που ήρθε στο φως η είδηση ενός καπνιστή 2 ετων, του οποίου ο πατέρας δηλώνει περήφανος!